Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Noi criterii pentru obţinerea de locuinţe sociale orădene

Posted by Andrei Sandor pe 29/10/2009

sediuascoMunicipalitatea de la Oradea anunţă că a fost elaborat un proiect de hotărâre  pentru aprobarea criteriilor de prioritate şi a punctajelor acestora, a modelului fişei de  calcul a punctajului, a modelului notei de constatare pentru analizarea şi soluţionarea solicitărilor de locuinţe sociale, sesiunea 2009. Administraţia Socială Comunitară Oradea este cea care s-a ocupat de problemă, proiectul urmând să apară pe masa consilierilor locali în şedinţa ordinară din luna noiembrie.
Potrivit celor transmise prin Biroul de Presă al Primăriei, criteriile care oferă cel mai mare punctaj sunt: solicitantul să aibă 4 sau mai mulţi copii sau să fie în iminenţă de evacuare din imobilele retrocedate foştilor proprietari (4 puncte pentru ambele situaţii). De asemenea, ASCO dă 3 puncte pentru cazurile cu 3 copii şi pentru cei proveniţi din instituţiile de ocrotire socială. Acelaşi punctaj se aplică şi pentru solicitantul de locuinţă socială care are un venit de până la 125 lei lunar. Pentru a consulta în totalitate criteriile şi punctajele, accesaţi pagina web a Primăriei (secţiunea Dezbateri Publice).
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare referitoare la acest proiect se pot transmite  până în data de 16 noiembrie 2009, în scris, la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea (str. Primăriei, nr. 42 – Centrul de Informare pentru Cetăţeni – corp B, cam. 17) sau pe adresa de e-mail a instituţiei: asco@rdsor.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: