Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Senatorul Mang se vede persecutat de primarul Bolojan

Posted by Andrei Sandor pe 30/10/2009

mang_bolojanPreşedintele interimar al PSD Bihor, senatorul Ioan Mang a contabilizat amenzi de vreo 6.000 de lei, pe care oamenii partidului le-ar fi primit de la Poliţia Comunitară. Mang suspectează conducerea Primăriei Oradea că s-ar fi pus să vâneze pesediştii care lipesc afişe. Cele spuse de politicianul social-democrat nu corespund, însă, cu datele comunitarilor. Până vineri, 30 octombrie, aceştia au amendat în valoare totală de 4.500 lei. Şi nu doar pesedişti.Luăm amenzi după amenzi, la Oradea!”, exclamă liderul PSD Bihor. Ioan Mang reclamă atitudinea angajaţilor de la Poliţia Comunitară (subordonată administraţiei locale), pe care o consideră abuzivă. „Cred că au fost puşi să urmărească afişele PSD şi pe oamenii care le lipesc”, spune senatorul orădean, susţinând că există deja amenzi de 60 – 70 miliaoen lei vechi, adunate de oamenii care lipesc afişe electorale marca PSD.
Senatorul Mang susţine că toate aceste amenzi au afost contestate în instanţă şi declară că “este o prostie” decizia Consiliului Local de interzicere a lipirii afişelor pe stâlpii electrici. Deşi s-a ferit să acuze direct pe cineva din conducerea Primăriei, parlamentarul social-democrat a făcut aluzie la faptul că ar fi mâna liberalilor în amendarea PSD. Aceiaşi liberali care, chipurile, ar tolera încălcarea aceleiaşi legi de către democrat-liberali. Şi care, pesemne, încă nu au ce lipi în oraş pentru a susţine pretendentul PNL pentru Cotroceni.

afise_electoraleMang cel dezinformat (?)
Răspunzând solicitării mele, Biroul de Presă al Municipalităţii informează că, de la debutul campaniei electorale prezidenţiale, poliţiştii comunitari au tăiat amenzi în valoare totală de 4.500 lei (pentru acest gen de delicte). Mai mult, se pare că cea mai arzătoare i-a revenit unui militant democrat-liberal, care a luat o castană de 1.500 lei. În rest, trei social-democraţi au primit amenzi de câte 1.000 lei fiecare pentru acelaşi păcat: lipirea de afişe în locuri nepermise (stâlp electric, copac).
Adică un total de 4 amendaţi, până în penultima zi a lunii octombrie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: