Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Noi curse de autobuz introduse de OTL, la Oradea

Posted by Andrei Sandor pe 02/11/2009

linia_10Regia locală de transport local transmite cetăţenilor interesaţi că, de la 1 noiembrie, au fost introduse în circuit trei (3) noi linii de autobuz, care poartă numerele 20, 21, respectiv 22.

Linia 20 – Nufărul-Lotus-Of.Poştal 10-Catedrală-P-ţa 1 Decembrie-Universitatea Partium-B.Emanuel-Rompetrol-Real 1; se efectuează câte o cursă la interval de o oră începând cu ora 08.30 până la ora 20.30. Întoarcerea de la Real I se face pe ruta Ogorului (şoseaua de centură)-Nufărul începând cu ora 09.10 până la 21.10, câte o cursă la interval de o oră.
Linia 21 -Real I- Aviatorilor-Şcoala Andrei Şaguna-Doinei-P-ţa Decebal-Splaiul Crişanei-Oneştilor-Sala Sporturilor-Salcâmilor-Meşteşugarilor-Rompetrol-Real I; se efectuează câte o cursă la interval de o oră, începând cu ora 08.30 până la ora 20.30.
Linia 22 -Gara Centrală-Palatul Baroc-Blocul TVS-Magazin Profi-P-ţa Rogerius-Transilvaniei-Direcţia Sanitară-Matei Corvin-Matei Corvin 81- Matei Corvin 149-Real II (Episcopia); se efectuează câte o cursă la interval de o oră începând cu ora 08.45 până la ora 20.45. Plecările de la Real II se fac pe ruta Real II-Brutărie- Matei Corvin 168- Matei Corvin 120- Matei Corvin 90- Matei Corvin-Direcţia Sanitară-Transilvaniei-Criortex-Gara Centrală, la interval de o oră, câte o cursă începând cu ora 09.15 până la ora 21.15.

Pentru a veni în sprijinul elevilor din Cartierul Ioşia, linia 10 va efectua cursa cu plecare din staţia H.Ibsen (sensul giratoriu) la ora 07.24 în zilele lucrătoare.
Ultima cursă cu plecare de la Carrefour se efectuează la ora 20.40 în zilele lucrătoare şi la 20.50 în zilele nelucrătoare, următoarele curse executându-se cu întoarcere la staţia H.Ibsen (sensul giratoriu).
La linia 13 plecările din Ghe.Doja se efectuează la orele 21.00,21.20,22.00 şi 22.30.

Anunțuri

Un răspuns to “Noi curse de autobuz introduse de OTL, la Oradea”

  1. storer eva said

    Pe baza informaţiilor publicate în media autobuzul 21 are staţie pe strada Meşteşugarilor. Călătorind pe autobuzul respectiv am observat că autobuzul nu opreşte de loc între staţiile de pe strada Salcîmilor şi Rompetrol de pe calea Aradului.

    Aceasta fiind o distanţă parcursă destul de lungă, ar fi bine să fie cel puţin o staţie. Cetăţenii care vor să călătorească cu autobuzul respectiv sunt nevoiţi să meargă pe jos 20-30 de minute pănă la staţie. O altă importanţă: nu există nici un alt traseu direct care leagă zona Rogerius-Decebal – Ioşia Nord – cu calea Aradului.Vă mulţumesc răspunsul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: