Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Bolojan se plimbă cu coşul de gunoi pe la şcolile orădene

Posted by Andrei Sandor pe 06/11/2009

liceeniVineri, 6 noiembrie, Ilie Bolojan a avut a treia întâlnire din acestă săptămână cu liceenii orădeni. Potrivit Biroului de Presă al Municipalităţii, primarul a vizitat Colegiul Economic „Partenie Cosma” şi a purtat discuţii cu elevii, cărora le-a transmis mesajul campaniei iniţiate de administraţia locală pentru menţinerea curăţeniei. După cum se ştie, campania îşi doreşte să informeze cetăţenii cu privire la necesitatea de a avea un oraş curat şi cu privire la costurile pe care le implică menţinerea salubrităţii.  
„Anul trecut în oraş erau 1700 de coşuri de gunoi, anul acesta am crescut numărul lor la 2.500 şi ne dorim ca în anul 2010 numărul coşurilor de gunoi stradale să ajungă la 5.000, ca să nu mai exista nici un impediment sau scuză pentru nearuncarea mizeriilor la coş. Din statisticile municipalităţii rezultă că, anual se vandalizează între 300 – 400 coşuri de gunoi.
bolojan_liceu1Este important să avem grijă de mobilierul urban existent, pentru că dacă înmulţim suma necesară pentru înlocuirea unui coş de gunoi, care este de aproximativ 150 lei cu numărul coşurilor distruse într-un an, rezultă suma de 60.000 de lei, sumă cu care municipalitatea ar putea realiza şi alte obiective importante pentru oraş” – cele afirmate de primarul Ilie Bolojan (foto), în cadrul discuţiilor pe care le-a purtat cu elevii.
Liceenii au primit fluturaşi cu mesajul campaniei de păstrare a curăţeniei în oraş: “Un gest mic, o amendă mare”.

*foto: Primăria Oradea

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: