Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Apropos de prezisa fraudare a alegerilor…

Posted by Andrei Sandor pe 11/11/2009

votareBiroul Electoral Central (BEC) a publicat pe pagina sa de Internet o listă cuprinzând numărul de buletine de vot estimat de către Prefecturile din ţară pentru secţiile de votare speciale. În cadrul listei, judeţul nostru figurează cu nu mai puţin de 26.620 de buletine vot pentru aceste secţii. Conform informaţiilor de la Instituţia Prefectului, Bihorul va avea 104 secţii speciale la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie (respectiv 6 decembrie). Mult? Puţin? Valabil şi pentru pachetul de 26.620 buletine aferente secţiilor speciale.
Conform listei invocate de pe site-ul BEC, cele mai puţine buletine de vot ‘speciale’ au fost cerute în judeţul Brăila (7.206), iar cele mai multe în Bucureşti (100.000). Numărul total al acestui tip de buletine de vot este de 1.245.992.
Numărul total de cetăţeni bihoreni cu drept de vot înscrişi pe listele electorale permanente (la data de 1 octombrie 2009) a fost/este de 507.568. La aceeaşi dată şi tot conform paginii electronice a BEC, numărul total al românilor cu drept de vot de pe listele electorale permanente este de 18.347.397.

*foto: sar.org.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: