Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Despre concertul Mezzoforte de la Oradea, la Radio Transilvania

Posted by Andrei Sandor pe 11/11/2009

mezzoforteJoi, 12 noiembrie, între orele 14 – 15, în cadrul unei emisiuni moderate de Daika Attila, ascultătorii Radio Transilvania (RT) vor putea avea parte de o avanpremieră în materie de concert Mezzoforte.
Voi avea plăcerea să mă aflu în studioul RT, unul de care mă leagă niscaiva amintiri, împreună cu principalul organizator al evenimentului muzical care va avea loc la Filarmonică şi anume cu Joe Balogh.
Pe lângă audierea câtorva piese ale trupei care va cânta în premieră la Oradea, Joe va detalia povestea aducerii în oraşul nostru a muzicienilor islandezi. Fără a fi prea subiectiv, trebuie să recunosc că este una dintre cele mai mari reuşite de booking pentru urbea noastră. De asemenea, oricât de incredibil vi se va părea, veţi avea ocazia să auziţi lucruri halucinante despre modul în care campania electorală prezidenţială poate pune piedici unei decente promovări a unui astfel de concert, unic în Oradea. Toate acestea sub comanda lui Daika Attila, în emisiunea „Patrula de Serviciu” de la RT.
Puteţi asculta în mod tradiţional postul de radio Transilvania, pe 97,2 FM. De asemenea, dacă vă e mai comod, intraţi pe site-ul RT şi accesaţi live streaming-ul pentru studioul din Oradea.
Audiţie plăcută!

*foto: flickr.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: