Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Trupa Aerosmith a rămas fără vocalist!

Posted by Andrei Sandor pe 11/11/2009

Şoc pentru fanii uneia dintre cele mai îndrăgite şi mai redutabile formaţii rock americane!
Steven Tyler (foto), vocea emblematică a grupului Aerosmith a decis să părăsească barca în care a devenit celebru. Conform Maximum Rock, care preia o declaraţie a chitaristului Joe Perry, nu se ştiu exact detalii sau motive care au stat la baza hotărârii lui Tyler. De asemenea, nu se ştie nici cât de definitiv este gestul frontman-ului. Aceeaşi sursă relatează că după incidentul recent din Dakota de Sud, în care solistul a căzut de pe scenă şi şi-a fracturat umărul, relaţiile dintre membrii Aerosmith s-au răcit. În ultimele 3 concerte pe care le-au susţinut, Tyler a stat departe de restul trupei şi nimeni nu l-a văzut pe solist pâna nu a urcat pe scenă. Chiar dacă nu a confirmat oficial aceasta informaţie, Steven pare decis să urmeze o carieră solo. Aparent profitând de situaţia creată, şi chitaristul Joe Perry a început înregistrările unui album solo.
Aş menţiona că nu este prima ocazie din istoria Aerosmith când sunt astfel de probleme în sânul grupului. La un moment dat, în anii ’80, ambii chitarişti (Perry şi Brad Whitford) plecaseră pentru a se ocupa de proiecte solo, dar grupul şi-a revenit şi a editat „Permanent Vacation”, unul dintre cele mai de succes albume Aerosmith din toate timpurile.
Accesaţi pagina web oficială a formaţiei, care, deocamdată (în seara de 11 noiembrie), nu menţionează nimic despre vacantarea postului de vocalist.

*foto: images.celeb9.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: