Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Baiuri la ANL-urile orădene de pe Bdul Ştefan cel Mare

Posted by Andrei Sandor pe 12/11/2009

bloc_ANLPrimăria Oradea a efectuat anumite verificări la primele blocuri ANL care s-au edificat în oraş. Situate pe Bdul Ştefan cel Mare, acestea au fost date în folosinţă în anul 2003 şi sunt compuse din 5 scări, având un număr de 125 de apartamente. Locuinţele au fost repartizate conform listei de priorităţi din anul predării.
În anul 2009, au fost redistribuite către persoanele care proveneau din imobilele retrocedate un număr de 8 locuinţe. O parte dintre acestea au fost cedate de bunăvoie de către foştii beneficiari din lista de priorităţi, iar o parte a fost preluată de către Administraţia Imobiliară Oradea (AIO), ca urmare a neregurilor constatate în teren: locuinţe subînchiriate, beneficiari de locuinţe ANL care deţineau şi alte locuinţe sau cazuri de neutilizare a locuinţei ANL.
Primăria Oradea transmite că în urma verificărilor în teren, efectuate de către reprezentanţii AIO, în data de 4 noiembrie, au fost identificate un număr de 6 locuinţe cu probleme, dintre cele enumerate mai sus. Beneficiarii acestora urmează să fie evacuaţi în condiţiile legale, iar locuinţele eliberate de aceştia să fie redistribuite persoanelor din imobilele retrocedate.

*foto: oradeainfo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: