Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Băsescu, ca produs cald. De patiserie…

Posted by Andrei Sandor pe 13/11/2009

base_patiserieRăzboiul afişelor electorale este în toi şi în Oradea. Nu numai că nu le ajung locurile de afişaj public, puse în totalitate la dispoziţia lor, partidele apelează şi la vitrinele diverselor magazine. Indiferent că patronii sunt simpatizanţi sau membri PD-L sau nu. În acest din urmă caz, mai mult ca sigur, se scoate lozul, iar afişul cu Băsescu apare instantaneu lipit pe geam. Problema e că, în iureşul electoral, nimeni nu se prea mai uită să vadă cum sărăcia arată acel afiş lipit într-un loc sau altul.
De pildă, nu am putut să mă abţin să nu fotografiez modul stupid în care un afiş al preşedintelui în exerciţiu a fost amplasat pe o vitrină din Piaţa Decebal din Oradea. Cel mai probabil, acest material electoral se adresează marilor mâncători de pâine şi alte produse de patiserie. Atenţie, însă, lui Băse, din câte se aude, nu-i plac produsele pe bază de drojdie, ci mai mult cele spirtoase. De fapt, dacă stau să mă gândesc mai bine, s-ar putea la fel de bine ca afişul să fie destinat alungării eventualilor clienţi.
cort_PDLÎn paralel, militanţii portocalii desfăşoară şi campanii prezidenţiale outdoor. Pe strada Republicii – pietonal, lângă fostul Gong, un cort de culoare regulamentară îl promovează pe Traian Băsescu, cu oameni îmbrăcaţi la fel de regulamentar.
Vineri, 13 noiembrie, aceştia împărţeau trecătorilor odorizante pentru maşini.

Că vin vremuri puturoase.

Tot de culoare portocalie (?)…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: