Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Filip, de la miting la meciul Băsescu-Antonescu

Posted by Andrei Sandor pe 14/11/2009

filipSenatorul Petru Filip, preşedintele PD-L Bihor a avut program la Cluj-Napoca. Sâmbătă, 14 noiembrie, el a luat parte la două evenimente ale căror protagonist a fost preşedintele în exerciţiu al României, Traian Băsescu, aflat în campanie electorală şi fiind susţinut de democrat-liberali. Mai întâi, după cum relatează şi Biroul de Presă al PD-L Bihor, Municipiul Cluj-Napoca a găzduit un miting electoral cu participanţi din şase judeţe. Se vorbeşte despre aproximativ 40.000 de participanţi care au venit în oraşul al cărui primar a fost premierul demis al României, Emil Boc, lider al PD-L.
Traian Băsescu a reluat pentru ardeleni temele deja consacrate în mitingurile anterioare sau în apariţiile media: realizările şi neîmplinirile mandatului actual, proiectele mandatului viitor, valorile de recuperat, priorităţile economice în 2010, criza economică, lupta cu majoritatea parlamentară nereformistă, cu sistemul ticăloşit, cu oligarhii şi mogulii de la Grifco. Candidatul susţinut de portocalii a şi pronunţat numele celor ce conduc un sistem ticăloşit şi nu mai acţionează în umbră, ci la suprafaţă, la vedere, influenţând votul în Paralament: Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Dinu Patriciu, Adrain Năstase, Mircea Geoană. Noutatea în mitingul de la Cluj a fost, conform celor de la PD-L Bihor, tema parteneriatului cu Emil Boc în mandatul viitor. Traian Băsescu a reluat de două ori în discurs ideea „excelentei colaborări” cu şeful actual al democrat-liberalilor, Emil Boc şi a subliniat necesitatea ca acesta să-i fie mâna dreaptă şi în mandatul viitor, în virtutea unui adevăr elementar: nu poţi face reformă cu adversarii reformei.
După mitingul din centrul Cluj-Napocăi, Băsescu şi principalii săi susţinători din partidul său de suflet, printre care şi Petru Filip, au mers la Universitatea „Babeş-Bolyai” pentru confruntarea (verbală) cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, candidat şi el la Preşedinţia României.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: