Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Pe ce mai risipeşte banii Direcţia Apelor Crişuri Oradea?

Posted by Andrei Sandor pe 14/11/2009

luci_varga1,1 milioane euro. Aceasta ar fi suma pe care, în perioadă de criză şi de nevoie de cheltuire cumpătată banilor (chiar şi a celor publici!), Direcţia Apelor Crişuri (DAC) ar fi aruncat-o pe geam. Cumpărăturile, potrivit deputatului liberal Lucia Varga (foto), ar fi constat în cantităţi substanţiale de tot felul de unelte, respectiv un utilaj multifuncţional la mâna a doua.
Varga, fost secretar de stat în Ministerul Mediului (MM) şi deci bună cunoscătoare (teoretic) a activităţii DAC, susţine că uneltele menţionate nici măcar nu sunt folosite şi zac în depozitele Direcţiei. Factura pentru ele a fost de vreo 700.000 euro. De asemenea, parlamentarul PNL denunţă şi decizia conducerii DAC de a achiziţiona un utilaj second-hand contra sumei de 400.000 euro. Lucia Varga a precizat vineri, 13 noiembrie, că ştie din mandatul ei de secretar de stat la MM că un asemenea utilaj nu costa mai mult de 200.000 euro.
Dezvăluirile de mai sus sunt cu atât mai supărătoare cu cât, conform deputatului liberal, salariaţii Direcţiei îşi primesc banii cu întârziere, iar lucrările locale de amenajare a cursurilor apelor nu se mai fac. Din lipsă de bani…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: