Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Liberalilor din Bihor le e plin sediul cu Crin…

Posted by Andrei Sandor pe 15/11/2009

teanc_academia_catavencuSă mai spună cineva că numai PCR-ul a făcut un cult pentru şeful mare. Ca orice partid care îşi respectă preşedintele, mai ales în perioada de campanie electorală şi mai ales atunci când şefu’ candidează la Preşedenţie, PNL Bihor şi-a făcut stocuri de ziare în care apare Crin Antonescu.
Este vorba despre săptămânalul Academia Caţavencu, în care a apărut un supliment dedicat celui care l-a detronat pe Tăriceanu de la conducerea partidului. Este vorba despre nr. 43 (apărut în data de 3 noiembrie) din acest al 19-lea an de apariţie, ediţie care îl prezintă pe Crin şi în alte ipostaze. Nu indecente. Cititorul are surpriza, spre exemplu, de a-şi da seama că celebre frizură de ministru din anii ’90 nu a fost deloc una întâmplătoare, Antonescu având alură de rocker în tinereţe.

supliment_academia_catavencuDe altfel, preferinţa candidatului PNL pentru Pink Floyd o ştiam şi nu doar dintr-o declaraţie tipărită a soţiei lui Crin, care spunea reporterilor Academiei Caţavencu despre faptul că amândoi iubesc aceste muzici. Acum câţiva ani, pe când era deputat, Antonescu a comandat, via Oradea (prin intermediul unei persoane care se ocupă şi de astfel de lucruri…), bilete pentru un concert al lui Roger Waters. Deşi biletele au fost achitate, actualul preşedinte al PNL nu a mai ajuns la spectacol din motive de…campanie electorală în care a trebuit să se implice.
Ce bine că Waters nu a fost în turneu european în noiembrie 2009!

PS: mulţumesc, Attila, pentru informaţie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: