Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Aerul din Cluj nu e la fel de gripat (politic) precum cel bihorean…

Posted by Andrei Sandor pe 16/11/2009

mmateiGrija Partidului Democrat-Liberal Bihor pentru nerăspândirea virusului gripal (normal sau porcin) a dispărut. Timp de două săptămâni, prin vocea lui Mircea Matei, portocaliii bihoreni se lăudau că au decis să nu organizeze întruniri electorale cu număr mare de participanţi tocmai pentru a nu permite virusului A/H1N1 să se extindă. Se pare, însă, că democrat-liberalii bihoreni nu au mai ţinut cont de mult trâmbiţata lor hotărâre internă şi s-au prezentat în număr destul demare la mitingul de la Cluj-Napoca, în data de 14 noiembrie. Conform relatărilor lui Matei, secretar general al PD-L Bihor, filiala a dus la întâlnirea cu Traian Băsescu un număr de peste 4.500 de persoane.
În conferinţa de presă de azi (luni, 16 noiembrie), l-am întrebat pe Mircea Matei dacă pedeliştilor le mai pasă sau nu de posibilitatea ca gripa nouă să se răspândească mai uşor în caz de adunări cu număr mare de participanţi. Oarecum ironic, înţelegând unde bat cu curiozitatea mea, reprezentantul PD-L Bihor a declarat că, potrivit studiilor, în Cluj, aerul este mai bogat în ioni, motiv pentru care şansele răspândirii gripei sunt mult mai mici decât în Bihor, spre exemplu.
Dacă e aşa sau nu, nu ştiu. Însă, sincer, mă aşteptam la o abordare mai serioasă a problemei, atâta timp cât, de cel puţin două ori, la Oradea, acelaşi Mircea Matei sublinia omenia de care partidul său dă dovadă în Bihor, anulând adunările electorale din motive sanitare…

Reclame

Un răspuns to “Aerul din Cluj nu e la fel de gripat (politic) precum cel bihorean…”

  1. luk at her said

    cum poate emite judecati de orice natura un om pe care pana acum 4 ani il intretinea nevasta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: