Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Dezbatere publică pe masterplanul legat de termoficarea orădeană

Posted by Andrei Sandor pe 16/11/2009

termoficareDirecţia Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI) din cadrul Primăriei Oradea anunţă dezbaterea publică pe marginea Master Planului privind reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009 – 2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice. Dezbaterea se va desfăşura în două etape, în zilele de 24, respectiv 27 noiembrie.
Întâlnirea va avea ca scop consultarea publicului larg, a instituţiilor şi a persoanelor active în acest domeniu pe marginea Master Planului. Documentul a fost elaborat de consultantul Institutul pentru Studii și Proiectări Energetice (ISPE) București, în vederea accesării de către Municipiul Oradea a fondurilor structurale alocate prin intermediul Programul Operațional Sectorial Mediu Axa 3 “Reducerea poluării şi diminuarea efectelor schimbărilor climatice prin restructurarea şi reabilitarea sistemelor de încălzire urbană în localităţile cele mai afectate de poluare”.
Potrivit Biroului de Presă al Municipalităţii, consultarea va consta în discutarea stării actuale a sistemului de alimentare cu energie termică, contextul legislativ, soluțiile propuse de producere a energiei termice, opțiunile strategice investiționale propuse în documentul amintit. Dezbaterile publice vor avea avea loc în Sala “Traian Moşoiu” a Primăriei orădene, după următorul program:
– marți, 24 noiembrie 2009, ora 14 – consultarea populației și publicului interesat 
– vineri, 27 noiembrie 2009, ora 14 – consultarea specialiștilor și experților în domeniul energiei.
Pentru mai multe detalii, accesaţi acest link şi contactaţi-l pe Ioan Maghiar, DMPFI – Primăria Oradea. tel: 0259.437.000, interior 269/mobil: 0744.112.348.

*foto: bihon.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: