Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Modificări în circulaţia a 3 autobuze din Oradea

Posted by Andrei Sandor pe 17/11/2009

Regia orădeană de transport local informează că liniile de autobuz 20, 21 şi 22 au graficele de circulaţie modificate.

Linia 20 – Nufărul-Lotus-Of. Poştal 10-Catedrală-P-ţa 1 Decembrie-Universitatea Partium-B.Emanuel-Rompetrol-Real 1. Prima cursă  este la ora 8:20. Începând cu următoarea cursă, la ora 9:30, se efectuează câte o cursă la interval de o oră până la ora 20:30. Întoarcerea de la Real I se face pe ruta Ogorului (şoseaua de centură )-Nufărul, începând cu ora 9:10 până la 21:10, câte o cursă la interval de o oră.

Linia 21 -Real I- Aviatorilor-Andrei Saguna-Doinei-Doinei-P-ţa Decebal-Splaiul Crişanei-Oneştilor-Sala Sporturilor-Salcâmilor-Meşteşugarilor-Rompetrol-Real I. Prima cursă este la ora 8:20 şi apoi câte o cursă la interval de o oră, începând cu ora 9:30 până la ora 13:30. Următoarele curse sunt  la orele 14:45 şi 15:45. Apoi, începând cu ora 16:30 până la ora 20:30, câte o cursă la interval de o oră.

Linia 22-Gara Centrală-Palatul Baroc-T.V.S.-Magazin Profi-P-ţa Rogerius-Transilvaniei-Direcţia Sanitară-Matei Corvin-Matei Corvin 81- Matei Corvin 149-Real II (Episcopia). Se efectuează câte o cursă la interval de o oră, începând cu ora 8:45 până la ora 20:45. Plecările de la Real II se fac pe ruta Real II-Brutărie- Matei Corvin 168- Matei Corvin 120- Matei Corvin 90- Matei Corvin-Direcţia Sanitară-Transilvaniei-Criortex-Gara Centrală la interval de o oră, câte o cursă începând cu ora 9:15 până la 21:15.
Totodată, OTL precizează că staţia ‘P-ţa Rogerius’ a fost denumită ‘staţia de pe strada Transilvaniei’, înainte de intersecţia cu strada Moldovei, iar staţiile ‘Transilvaniei’ sunt denumite staţiile comune cu cele care deservesc linia 11 de pe B-dul Ştefan cel Mare (pe ambele sensuri).

*foto: otl.stfp.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: