Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Moldovean prins la frontiera cu Ungaria

Posted by Andrei Sandor pe 17/11/2009

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Bihor informează că luni, 16 noimebrie, în jurul orei 10:30, cu ocazia misiunilor de supraveghere şi control a zonei de competenţă, poliţiştii de frontieră de la Borş au depistat o persoană, care se îndrepta spre linia de frontieră.
Comisarul-şef Dan Lazăr, purtător de cuvânt al IJPF, spune că persoana în cauză a fost reţinută pe când încerca să treacă pe lângă coloana de automarfare din punctul de trecere a frontierei Borş. Persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului pentru efectuarea cercetărilor. Lazăr relatează că din verificări a rezultat faptul că bărbatul reţinut are 24 ani, este din Republica Moldova şi a intrat legal în România, în urmă cu o zi (15 noiembrie). La cercetări, omul a declarat că intenţiona să treacă ilegal în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Italia pentru a-şi găsi un loc de muncă.
Transfugului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: