Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Bad Company la Oradea?!

Posted by Andrei Sandor pe 18/11/2009

Nu vă impacientaţi! Nici vorbă de aşa ceva! Dar ce frumos ar fi, nu-i aşa? Mai ales că, potrivit paginii web oficiale a trupei Bad Company, grupul va reporni într-un turneu. Şi nu oricum, ci în formula originală, din anii ’70, care a făcut celebru sound-ul formaţiei care l-a avut manager pe regretatul Peter Grant. Da, acelaşi care a diriguit şi afacerile Led Zeppelin! Ei bine, în luna aprilie 2010, Bad Company îşi va încânta fanii din ţara-mamă şi va aveloa pe scene din Birmingham, Manchester, Sheffield, Cardiff, Newcastle, Glasgow, Brighton şi Londra.
În deschidere, în cadrul mini-turneului britanic din primăvara următoare, va evolua Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, în fruntea proiectului său solo.
De menţionat că reformarea Bad Company este doar parţială şi asta pentru că basistul original, Boz Burrell, a decedat în 2006. Aşadar, fanii îi vor vedea pe scenă pe Paul Rodgers (vocal, pian), Mick Ralphs (chitară) şi Simon Kirke (tobe).
Menţionez că nu este exclus ca formaţia britanică să îşi extindă concertele din 2010, dar momentan nu există alte date anunţate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: