Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Colectarea de câini comunitari continuă la Oradea

Posted by Andrei Sandor pe 18/11/2009

Primăria orădeană informează că, în decurs de o lună, între 18.10 – 18.11, Fundaţia S.O.S. Dogs a ridicat de pe domeniul public un număr de 32 de câini comunitari. Activitatea acestei fundaţii se desfăşoară în baza contractului de prestări servicii încheiat cu Primăria Municipiului Oradea.  Căţeii au fost duşi la adăposturile de la sediul fundaţiei (strada Coriolan Hora – Ioşia).
Pentru prinderea câinilor comunitari s-a acţionat pe următoarele străzi: Atelierelor, B. Shaw, Lăpuşului, Italiană, Grădinarilor, Războieni, Cazaban, Abatorului, Avram Iancu etc.
Municipalitatea transmite cetăţenilor că, până pe 23 noiembrie 2009, se vor întreprinde acţiuni de prindere a câinilor comunitari pe străzile: Cazaban, Spartcus, A.D. Xenopol, Matei Corvin, Aleea Forajului, Seleuşului şi Războieni.
Pot fi făcute sesizări în privinţa prezenţei câinilor comunitari în oraş la numărul de telefon 0722.159.448 (inspector Dobre Gabriel) sau pe adresa de e-mail oradeacurata@oradea.ro. În urma sesizării, câinii comunitari vor fi ridicaţi de pe domeniul public.

*foto: szatmar.ro

Reclame

Un răspuns to “Colectarea de câini comunitari continuă la Oradea”

  1. IN FIECARE ZII MA INTILNESC CU CITIVA OAMENI PRINSI MAI TARE DE SOARE ,STITI ASA MAI NEGRU LA CULOARE,NU SPUN TIGANI , DOAMNE FER SA NU FIE CUMVA DISCRIMINARE,AICI IN IOSIA, CARE UMBLA CU 2 SAU3 CIINI, NELEGATE PE LINGA CA OAMENI URLA SE CEARTA, SI CIINI LATRA SI NE AMENINTA CU MUSCATU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: