Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Prezidenţiabilii români, precum fetele mari…

Posted by Andrei Sandor pe 18/11/2009

După ce toată ţara aştepta o întrevedere între candidaţii la Palatul Cotroceni (în foto), cu două zile înainte de finalul campaniei electorale, aceasta ar putea avea loc. La condiţional optativ, pentru că, miercuri, 18 noiembrie, de dimineaţă, staff-urile de campanie nu au reuşit să se pună de acord asupra detaliilor confruntării. Ba că se vrea în 3, ba că se vrea în 5, ba că nu se vrea decât în 2, ba că se vrea cu toţi candidaţii, ba că…
Ba că, poate, nu se vrea deloc! Pentru mine e clar că cel puţin unul sau doi dintre cei consideraţi a avea cele mai bune şanse pentru turul II al prezidenţialelor nu sunt încântaţi de ideea de a se „bate” cu contracandidaţii. De ce? Nu ştiu. Poate pentru că fiecăruia i se pare că ar însemna să se coboare la nivelul pierzătorilor. Mai ales că, atât Băsescu, cât şi Geoană par să fie convinşi că vor câştiga alegerile. E clar că nu putem avea doi preşedinţi. Iar o dezbatere adevărată între candidaţi ar fi putut să aibă loc. Bineînţeles dacă totul era organizat din timp. Că acum nu mai cred că o astfel de întrunire mai are ceva de rezolvat în materie de convingere a votanţilor din România. Unii ştiau din start cu cine votează. Alţii nu erau hotărâţi că merită să-şi rupă din timpul de duminică pentru a pune ştampila.
Iar după tergiversările din ultimele zile, e foarte posibil ca numărul acestora din urmă să fie şi mai mare. Şi nici nu e de mirare!

*foto: mediafax.ro

Reclame

Un răspuns to “Prezidenţiabilii români, precum fetele mari…”

  1. Din pacate, ei se cearta, iar restul populatiei pierde. Nu avem guvern, nu mai primim transa de la FMI, nu se fac reforme, pentru ca fiecare se cearta pentru putere. Pacat, nu stiu ce va ajunge tara noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: