Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

PD-L acuză: Geoană umblă la ofiţerii rezervişti!

Posted by Andrei Sandor pe 19/11/2009

După ce ieri, unul dintre baştanii democrat-liberali, Gheorghe Flutur, a ieşit în faţa opiniei publice cu informaţia conform căreia candidatul PSD la Preşedenţie, Mircea Geoană, s-ar folosi de baza de date cu numele şi adresele militarilor în rezervă, joi, 19 noiembrie, şi filiala bihoreană a PD-L a confirmat acest aspect. Potrivit secretarului general Mircea Matei, o serie de ofiţeri în rezervă bihoreni au sunat revoltaţi la sediul democrat-liberal manifestându-şi indignarea legată de primirea de epistole personalizate, semnate Geoană. „Unii dintre cei care ne-au semnalat fenomenul sunt chiar membri activi ai partidului şi nu îşi explică cum se poate să primească, acasă, scrisori de la candidatul PSD…”.
Matei a adus cu el, la conferinţa de presă, o asemenea scrisoare (vezi foto) şi a citit din ea. Într-adevăr, Mircea Geoană se adresează direct destinatarului, iar în text, de mai multe ori, face referire la statutul de „comandant suprem” al şefului statului. Adică la funcţia dorită de candidatul social-democrat.
Reprezentantul PD-L Bihor nu găseşte decât o singură explicaţie pentru posibilitatea ca liderul PSD să dispună de baza de date cu detalii personale referitoare la cadrele militare în rezervă: încrengătura Dan Nica (ex-ministru de Interne) – Marian Vanghelie (primarul sectorului 5, care se lăuda, la un moment dat, cu faptul că ar avea în posesie o arhivă a unui serviciu secret).

Reclame

Un răspuns to “PD-L acuză: Geoană umblă la ofiţerii rezervişti!”

  1. …si te mira..geoana este iliescu 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: