Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Portocaliii bihoreni se iau de „guzganul rozaliu”

Posted by Andrei Sandor pe 19/11/2009

Am auzit deja multe denumiri date de adversarii politici lui Viorel Hrebenciuc, dar recunosc că democrat-liberalii l-au descris într-un mod absolut original. Cel puţin aşa mi se pare mie.
Joi, 19 noiembriel, secretarul general al PD-L Bihor, Mircea Matei, a vorbit presei locale despre culisele negocierilor pentru organizarea dezbaterii între principalii candidaţi la Preşedenţia ţării. Potrivit democrat-liberalului orădean, ceea ce se întâmplă în aceste zile confirmă că Mircea Geoană este un „candidat-manechin”, o „păpuşă” ale cărei sfori ar fi trase de Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie. Matei spune că Hrebenciuc, numit „celebrul guzgan rozaliu”de către pedelişti, a fost cel care a făcut în aşa fel încât să anuleze dezbaterea de miercuri, după ce staff-ul PSD şi-a dat seama că Geoană „are o problemă la o confruntare în 5”. De aici a rezultat, chipurile, varianta social-democrată, cu întrevederea în 7, promovată şi de şeful mare de la TVR, Alexandru Sassu, fost ştab PSD.
În opinia lui Mircea Matei, mişcările „guzganului rozaliu” (n.b.: Viorel Hrebenciuc) dovedesc că Mircea Geoană nu e chiar aşa de stăpân pe problemele pe care un candidat la şefia statului ar trebui să le cunoască foarte bine. Cu toate acestea, PD-L Bihor, prin vocea aceluiaşi secretar general, consideră că liderul PSD „are datoria de a se prezenta la o dezbatere”.
Aparent, voia portocaliilor se va face. După cum v-am mai informat prin intermediul blogului, vineri, 20 noiembrie, Casa Poporului va găzdui o dezbatere în 3, la iniţiativa Institutului pentru Politici Publice. Evenimentul va avea loc de la ora 19.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: