Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Shopping la Viena pentru olimpicii premiaţi de Primăria Oradea

Posted by Andrei Sandor pe 19/11/2009

Elevii premiaţi pentru rezultatele deosebite la olimpiadele naţionale urmează să meargă la Viena. Graţie deciziei din 12 octombrie a Consiliului Local, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2009, tinerii orădeni vor face o deplasare la Viena.  
Biroul de presă al Primăriei transmite că cei 47 de elevi olimpici premiaţi vor pleca la Viena însoţiţi de trei profesori. Primul popas îl vor face la Budapesta, unde se vor plimba timp de 2 ore cu un vaporaş pe Dunăre, pentru a admira bijuteriile arhitecturale ale oraşului (Palatul Parlamentului, Insula Margareta, Podul cu Lanţuri, etc).
Elevii olimpici se vor opri apoi la Viena, unde vor vizita faimoasa Operă de Stat şi vor asista la spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” de P. I. Tschaikowski.
În cea de-a doua zi a excursiei, olimpicii orădeni vor vizita vestigiile Imperiului Habsburgic şi grădinile imperiale ale Palatului Schonbrunn, unul dintre cele mai importante monumente din Austria, intrat în patrimoniul UNESCO. Aceştia vor face apoi un tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Parlamentul, Primăria, Universitatea.
Spre finalul excursiei, tinerii de la Oradea vor vizita Piaţa de Crăciun a Vienei, situată în faţa Primăriei din Viena, unde vor putea face cumpărături specifice sărbătorilor de iarnă.

*foto: images.businessweek.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: