Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Târg caritabil de jucării, la casa de Cultură a Sindicatelor

Posted by Andrei Sandor pe 20/11/2009

În zilele de 24 şi 25 noiembrie, timp de câte două ore, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, Asociaţia Pro Bambini, în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-VIII ,,Nicolae Bălcescu”, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Oltea-Doamna”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 16, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 11 şi cu Liceul Greco-Catolic şi Liceul de Artă din Oradea, organizează un târg de jucării cu strângere de fonduri. Acestea sunt destinate copiilor aflaţi în evidenţele Asociaţiei Pro Bambini. Micuţii vor avea posibilitatea de a renunţa la o jucărie a lor, vor cumpăra sau vor confecţiona jucării pe care le vor expune în cadrul târgului. Copiii vor fi cei care îşi vor promova jucăriile în cadrul târgului. Organizatorii evenimentului de caritate spun că invitaţii la vor achiziţiona jucăriile pe bază de donaţii în bani.
Din banii adunaţi va fi sprijinită Patricia Nemethi (elevă în clasa a IV-a E la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 11), cu scopul de a se putea afirma în domeniile în care excelează. Este vorba despre muzică şi poezie. Patriciei i se vor plăti cursuri de canto şi i se vor acoperi financiar participările la competiţii de poezie.
În funcţie de banii care se vor aduna, Asociaţia Pro Bambini va ajuta şi alţi copii talentaţi care nu au posibilităţi materiale să se afirme, precum şi pe cei aflaţi în evidenţe, pe care lipsa banilor sau a sprijinului părinţilor i-ar putea împiedica să meargă la şcoală.
Obiectivele proiectului: realizarea unei colaborări între Asociaţie şi unităţile de învăţământ, elevi şi cadre didactice; sensibilizarea copiilor, părinţilor şi profesorilor în sensul ajutorării celor nevoiaşi, colaborarea cu comunitatea locală, organizarea unei activităţi extracurriculare cu elevii şi cadrele didactice ale unităţilor de învăţământ.

*foto: ziarul21.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: