Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Şi Crin Antonescu se ia de mogulii din presă

Posted by Andrei Sandor pe 22/11/2009

În cuvântarea pe care a rostit-o cu câteva minute după închiderea urnelor, liderul liberalilor, Crin Antonescu a atacat direct şi în premieră mogulii mass-media. Pe aceiaşi moguli cu care şi Traian Băsescu are bai. Dar culmea, Antonescu, fără vreo logică aparentă, îi leagă pe Vântu (n.b.: Sorin Ovidiu Vântu, patronul mare de la Realitatea TV) şi Voiculescu (n.b.: senatorul Dan Voiculescu, proprietarul posturilor de televiziune Antena) de actualul preşedinte, sugerând că cele două părţi ar fi într-o „complicitate”. Conform cuvintelor sale, Antonescu acuză de „minciună” institutele de sondare a opiniei publice, care au fost citate în timpul campaniei electorale şi în cursul primului tur de scrutin.
Reacţia preşedintelui PNL (21,8%, potrivit exit poll-ului INSOMAR) este una poate mult prea virulentă, mai ales că ambii calificaţi în turul II au dat de înţeles că urmează să curteze liberalii în următoarea perioadă. De asemenea, atacul fără precedent din partea lui Crin Antonescu la adresa mogulilor menţionaţi este surpinzător şi în contextul în care, cel puţin pe Realitatea TV, candidatul liberal a avut parte de o prezenţă deosebit de generoasă, fie ea în studio sau prin telefon.
Va urma…

Reclame

3 răspunsuri to “Şi Crin Antonescu se ia de mogulii din presă”

  1. Discursul sau mi s-a parut tipic VADIMIST. Crin inca mai crede ca procentul obtinut de el este unul fals si ca are toate sansele sa ajunga in turul 2. Trist.

  2. Prezident said

    Crin are dreptate, exit-pollurile sunt false, l-au scos cu un procent mai mare dacat cel real.

  3. luk at her said

    Desi l-am votat, am fost dezamagit de discurs, iar la confruntarea de vineri a fost putin prea agresiv pentru peferintele mele. Oricum, in turul 2 vreau sa repar greseala pe care am facut-o acum 5 ani cand l-am votat pe Base.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: