Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Fug consilierii din PD-L Bihor! – UPDATE

Posted by Andrei Sandor pe 26/11/2009

La propriu. După şedinţa ordinară a CJ Bihor, care s-a desfăşurat în această săptămână, tabăra democrat-liberală s-a subţiat. Conform paginii web a unui săptămânal local, joi, 26 noiembrie, doi consilieri judeţeni ai PD-L Bihor şi-au dat demisia din partid. Aceştia sunt: Ştefan Dulău (foto stânga) şi Bogdan Voicu (foto dreapta). Aceeaşi sursă susţine că motivele pentru care aceşti aleşi judeţeni au decis să părăsească formaţiunea politică pe a cărei listă au candidat pentru CJ sunt legate de metodele folosite de Petru Filip (preşedintele filialei bihorene) şi Traian Băsescu (preşedintele în funcţie al României şi candidat susţinut de PD-L pentru al doilea mandat). Mai exact, ar fi vorba despre faptul că cei doi lideri amintiţi le-ar cere membrilor de partid să mintă şi să facă lucruri pe care ei nu vor să le facă.
Citiţi pe larg despre abandonul celor doi consilieri judeţeni aici.

UPDATE / Vineri, 27 noiembrie, conducerea PD-L Bihor a clarificat situaţia. În cele din urmă, se pare că doar Ştefan Dulău a demisionat din partid, Voicu rămânând membru al formaţiunii democrat-liberale.
Din câte am aflat de la senatorul Ioan Mang, preşedinte interimar al PSD Bihor, Dulău şi-a depus deja adeziunea pentru a deveni membru social democrat, partid de la care a plecat, în 2008, la PD-L. De altfel, Ştefan Dulău a şi participat la miting-ul comun al PSD/PNL, organizat la Oradea, în cursul zilei de vineri.

*foto: cjbihor.ro

Reclame

Un răspuns to “Fug consilierii din PD-L Bihor! – UPDATE”

  1. DEZGUSTATOR CUM LUPTA TOTI DAR TOTI PENTRU CIOLAN.MA UITAM LA STIRILE LOCALE CUM FUGEA TOTI CA SI CATELUSI DUPA CORUPTI CARE AU VENIT DIN BUCURESTI.ACUMA A INCEPUT SA MININCE UNU PE CELALALT SI DIN PRIMARIA ORADEA. DE PARCA CAREVA AR FII MAI BUN CA SI CELALALT.MA MIR CUM NU FACEM HEPATITA.MA GINDESC CUM NA VAZUT NIMENI 4 ANI CUM A LOVIT BASE PE COPILUL AIA?ACUMA VEDE TOTI?MACAR VADIM A AVUT CURAJUL SA LE SPUNA PE FATA,CE A VRUT.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: