Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

La CIAC lucrează personal calificat. Cu patalama europeană!

Posted by Andrei Sandor pe 26/11/2009

Joi, 26 noiembrie, conducerea firmei CIAC a finalizat, într-un cadru festiv, un proiect derulat pe bani europeni.
Este vorba despre “Creşterea competitivităţii CIAC SA prin valorificarea potenţialului uman şi îmbunătăţirea managementului resurselor umane” – Învăţare pe tot parcursul vieţii, proiect finanţat din fonduri PHARE 2006. La Hotel Maxim din Oradea, în prezenţa reprezentantului Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM), angajaţilor care s-au perfecţionat le-au fost înmânate diplomele de absolvire. Directorul general al CIAC SA, Ioan Mintaş, gazda evenimentului, s-a arătat deosebit de încântat de implementarea acestui proiect menit a da încă o doză de profesionism ofertei reputatei firme de construcţii cu sediul în Municipiul Oradea. Grigore Bala de la AJOFM a lăudat spiritul de întreprinzător al societăţii care a accesat finanţarea, menţionând că este o premieră pentru judeţul Bihor derularea unui astfel de proiect de creştere a competitivităţii prin creşterea competenţelor profesionale ale angajaţilor.
Managerul de proiect, Olimpia Mintaş (foto), a declarat că derularea cu succes a proiectului este “o componentă esenţială pe linie de resurse umane”, CIAC-ul bazându-se pe rezultatele lui în vederea elaborării strategiei de personal pentru următorii ani.
Grupul ţintă a fost format dintr-un total de 39 de persoane. Dintre aceştia, 12 sunt angajaţi cu atribuţii de conducere şi/sau coordonare, iar 27 sunt din categoria tehnico-economică, oameni cu activităţi de răspundere şi coordonare a echipelor de lucru. De asemenea, media de vârstă a celor care au participat la proiect este de 40 de ani. Din punct de vedere al sexului, 11% dintre cei implicaţi sunt femei, iar 89% sunt bărbaţi. Costurile eligibile ale proiectului au fost de 56.256 euro.
Înmânarea efectivă a diplomelor pentru absolvenţii cursului de perfecţionare a fost efectuată de însuşi directorul general al CIAC SA, Ioan Mintaş. Galeria foto anexată surprinde momente de la evenimentul festiv de joi, 26 noiembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: