Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Băile de mulţime ale lui Mircea Geoană, la Oradea

Posted by Andrei Sandor pe 27/11/2009

Cine spune că doar actualului şef al statului îi plac băile de mulţime, se înşală! Într-o singură zi, la Oradea, candidatul PSD la funcţia supremă a avut parte de vreo 4 astfel de „igienizări”: una la sosirea la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), două în sală (înainte de a ajunge la scenă şi la coborârea de pe scenă), una în holul CCS (la ieşire), una lângă statuia lui Brâncuşi din Parcul 1 Decembrie. Deja am enumerat 5, nici nu 4. În fine…
Programul orădean al social-democraţilor şi liberalilor, în ziua de campanie electorală comună a conţinut şi o plimbare, pe jos, de la CCS la Primăria Oradea. Traseul: Parcul 1 Decembrie – strada Vasile Alecsandri – Pasajul Vulturul Negru – Piaţa Unirii. Pe drum, Mircea Geoană, flancat de senatorii Cornel Popa (PNL) şi Ioan Mang (PSD), s-a oprit în câteva locuri. Mai exact, la un magazin de pantofi şi la un bar situate pe str. Alecsandri, respectiv la un local din Pasajul Vulturul Negru. Candidatul nu a cumpărat nimic şi nu a servit nicio băutură. Pur şi simplu s-a oprit şi a intrat pentru a da mâna cu cei pe care îi găseşte înăuntru şi pentru a mai colecta câteva urale.
S-a înregistrat şi un mic incident, în staţia de tramvai din Piaţa Unirii acolo unde, din prea multă grijă pentru securitatea preşedintelui Senatului, sepepistul lui Geoană a „curăţat” calea demnitarului, spre nemulţumirea vocală a unei bătrâne care s-a revoltat: „Ce?! Nu mai am voie să circul pe trotuar?!”. Aparent, şi candidatului la Preşedenţie i s-a părut că cel de la SPP a cam exagerat şi i-a făcut semn să o lase mai moale.
În galeria foto ataşată aveţi câteva imagini surprinse în timpul plimbării.

Reclame

Un răspuns to “Băile de mulţime ale lui Mircea Geoană, la Oradea”

  1. Adi Cris imi urmareste seful peste tot. In sfarsit, interesanta combinatie PSD + PNL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: