Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Bolojan felicitat de Geoană pentru o iniţiativă a lui Filip

Posted by Andrei Sandor pe 27/11/2009

Vineri, 27 noiembrie, 59 de cupluri orădene de bătrânei s-au putut bucura de gratitudinea Municipalităţii orădene, care a premiat acest perechi pentru cele cinci decenii de viaţă conjugală neîntreruptă. La evenimentul festiv, pe lângă viceprimarii Biro Rozalia şi Gheorghe Carp, care au înmânat diplomele şi banii aferenţi, a participat şi preşedintele Senatului României, Mircea Geoană. Acesta s-a oprit în sala „Traian Moşoiu” pentru a gratula cuplurile premiate de Primăria Oradea, înainte de a participa la conferinţa de presă politică desfăşurată în sala mică. Geoană a dat mâna cu majoritatea vârstnicilor prezenţi şi le-a adresat câteva cuvinte, nu înainte de a-l felicita pe primarul Ilie Bolojan pentru modul în care administraţia locală de la Oradea îşi cinsteşte bătrânii.
Se pare că organizatorii deplasării şi gazdele candidatului PSD la Preşedenţia ţării nu au avut grijă să-l informeze pe acesta să nu facă exces de zel şi de laudă la adresa partenerilor liberali orădeni, nu de alta, dar iniţiativa premierii cuplurilor vârstnice a aparţinut administraţiei PD a Municipiului Oradea, în 2005, atunci când primar era Petru Filip.
De precizat că, începând din acel an şi până în prezent, Primăria Oradea a premiat aproximativ 2.000 de cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi au avut domiciliul în Oradea.

Reclame

Un răspuns to “Bolojan felicitat de Geoană pentru o iniţiativă a lui Filip”

  1. Simona said

    Este totusi un motiv de bucurie cand cei care preiau stafeta conducerii unei institutii pastreaza initiativele reusite ale predecesorilor.Consider ca fiecare conducator dezvolta anumite proiecte in functie de abilitatile personale si modul in care reuseste sa-si formeze o echipa care se completeaza in trasaturi de caracter.
    In ultima vreme ne-am obisnuit sa vedem in jurul nostru prea multi demolatori care s-au grabit sa darame munca altora netinand cont de energia umana si resursele financiare investite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: