Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Despre Mezzoforte, la Radio Transilvania

Posted by Andrei Sandor pe 07/12/2009

În această seară, de la ora 22, în cadrul emisiunii „Melatonina”, realizată de Daika Attila, vom rememora concertul Mezzoforte de la Oradea. Cu alte cuvinte, vestea proastă pentru ascultătorii Radio Transilvania este că, din nou, prietenul meu Attila m-a invitat să facem împreună o emisiune. Şi am acceptat. Duc cu mine un interviu exclusiv pe care mi l-a acordat bateristul Gulli Briem de la trupa islandeză. De asemenea, ne vom răsfăţa simţul auzului cu muzica formaţiei Mezzoforte, atât mai noi, cât şi mai vechi. Piese de studio şi în concert.
Din păcate, viaţa ne obligă să avem şi un moment mai trist. Am aflat (şi am şi publicat pe blog) că unul dintre marii muzicieni ai Marii Britanii, Eric Woolfson, ex-Alan Parsons Project (APP), s-a stins din viaţă în data de 2 decembrie. Dacă Attila va fi de acord, voi cinsti memoria lui prin difuzarea unor melodii din repertoriul APP, mai ales ştiind că în Oradea există foarte mulţi iubitori ai acelei muzici.
Aşadar, nu uitaţi să fixaţi aparatele pe frecvenţa Radio Transilvania Oradea (97,2 FM), azi, 7 decembrie, de la ora 22. Vă aştept!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: