Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Crăciun fericit tuturor!

Posted by Andrei Sandor pe 24/12/2009

Dragi prieteni ai Blogului lui Andrei Şandor, după şase luni şi un pic de la momentul primei postări, iată-ne în ajunul Naşterii lui Iisus. Nu vă speriaţi, nu am să scot din mine vreun text lacrimogen, dar Crăciunul este şi pentru mine un moment special al anului. Mai ales că, de când cu copil, trebuie să fiu deosebit de ager la minte pentru a nu da de gol identitatea Moşului şi trebuie să mă joc de-a Houdini cu cele cumpărate, dar aşa e bine. Şi aşa e frumos. Deci, revin…
Nu ştiu dacă cele vreo 50.000 de afişări de până acum înseamnă puţin sau mult. Nu ştiu nici dacă, prin postarea de până acum a aproape 1.200 de articole pot considera că am desfăşurat o muncă prolifică sau nu. De fapt, ştiu că nu cantitatea contează, dar mă încăpăţânez să cred că nu am scris (prea multe) tâmpenii. În zilele în care nu am publicat nimic pe blog (au fost câteva în luna decembrie) am verificat, totuşi, traficul şi am văzut cu mare mirare/bucurie că afişările au scăzut doar puţin faţă de zilele în care scriam „de nebun” (după cum îmi spuneau câţiva amici). Vă mulţumesc pentru interes! Şi îmi cer scuze, în acelaşi timp, de la cei pe care, uneori, i-am exasperat cu mesaje de grup pe Messenger, dar acela a fost singurul meu mijloc de promovare.
Dacă, în ultimele 2 săptămâni, aţi observat o rărire accentuată a postărilor, acest lucru se datorează faptului că, de la 1 decembrie, mi-am reintrat în pâinea de jurnalist online (citiţi şi bihorstiri.ro!). Fizic, de cele mai multe ori, este foarte greu să mă ocup la fel de mult/bine de ambele site-uri. Şi, sincer, nici nu ar fi util să public aceleaşi materiale în două locuri. Deşi am făcut acest lucru, la un moment dat. Aşa că, m-am gândit că, Blogul lui Andrei Şandor va rămâne pentru mine o platformă pe care să mă desfăşor mai mult din punct de vedere cultural (mai ales muzical!). În schimb, ştirile scrise şi publicate pe bihorstiri.ro nu vor fi diferite cu nimic, ca stil, de cele pe care le scriam aici. Altfel spus, daţi click cu cea mai mare încredere şi pe portalul amintit.
Să fiţi cuminţi pentru ca Moşul să vă aducă ceea ce vă doriţi!
Să aveţi parte de un Crăciun paşnic şi, pe cât posibil, îmbelşugat!
Să fiţi cu cei pe care îi iubiţi!
Iar dacă, din diferite motive nu puteţi fi cu ei, nu-i uitaţi în momentul în care ciocniţi paharul cu vin!
Sărbă(u)tori Fericite!

Reclame

2 răspunsuri to “Crăciun fericit tuturor!”

  1. CU OCAZIA NASTERI MINTUITORULUI,DORESC SARBATORI FERICITE,BUCURIE,SANATATE,PACE SI TOATE CELE BUNE!MAI DORESC CA ANUL VIITOR SA FIE MULT MAI BUN,CUM A FOST ANUL ASTA!DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE PE TOTI DIN ROMINIA! SZALJATOK LE ,SZALJATOK LE BETLEHEMI ANGYALOK.ZORGESSETEK MEG MA EJJEL MINDEN PICI ABLAKOT.HAZIKOBA,PALOTABA NAGY OROMOT VIGYETEK,BOLDOG KARACSONYI UNNEPEKET!

  2. Craciun Magic si tie, Andrei si intregii familii.

    Si da, 50.000 de afisari in 6 luni inseamna foarte mult. La cat mai multe postari frumoase si in 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: