Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Accesaţi/apelaţi cu încredere www.bihorstiri.ro!

Posted by Andrei Sandor pe 30/12/2009

Dragi prieteni, în prag de Revelion, după câteva zile în care nu am postat nimic pe blog, mă adresez celor care vizitează acest site pentru a populariza portalul bihorstiri.ro.
Este cel mai proaspăt produs de presă locală online şi care îşi propune să recâştige locul lăsat gol de contrastonline.ro. Dacă intraţi pe bihorstiri.ro, veţi putea descoperi că, în mare, s-a refăcut redacţia portalului care şi-a încetat activitatea în vara acestui an şi la care am trudit cu dedicare. În ciuda acuzelor care mi (ni) s-au adus că am fi vânduţi, corupţi, neprofesionişti, nemernici şi alte cuvinte care încep cu silaba ‘ne’, timpul a arătat că am fost o voce destul de importantă în presa electronică bihoreană.
Spre acelaşi lucru tind(em) şi cu bihorstiri.ro! Şi sunt convins că putem reuşi, cu ajutorul vostru, al internauţilor dornici de ştiri postate rapid, realmente obiective şi destul de variate. Daţi click aici pentru a consulta adresele de mail ale membrilor redacţiei.
http://www.bihorstiri.ro.
Mulţumiri anticipate!

Reclame

7 răspunsuri to “Accesaţi/apelaţi cu încredere www.bihorstiri.ro!”

 1. Tudor said

  Daca apar stiri mai multe despre baschetul local, m-ati convins. 🙂

 2. adilabos said

  Andrei, vestea ca la inceput de an se naste un site de stiri din Bihor ma bucura. Pe bune! Sa fie intr-un ceas bun! O sa fiu un cititor constant – si un critic, cand simt nevoia.
  La multi ani! Tie, familiei si echipei de la bihorstiri.

 3. Am tot incercat sa las un comentariu pe bihorsport.ro (sau bihorstiri.ro vad ca e totuna) dar nu ma lasa, zice ca textul din imagine nu e bun.

 4. Pfuu! Singurul lucru pe care pot sa il spun este sa mai incerci. Nimeni nu a semnalat inca acest aspect si observ ca au mai fost postate comentarii.
  Merci pt. increderea ta!

 5. ACESATI/APELATI CU INCREDERE…..CUM SA ACESEZ SAU SA APELEZ,SA SCRIU UN COMENTARIU CIND ATI BLOCAT NU MA LASATI SA COMENTEZ?SCRIU CUMVA ADEVARUL,CARE DERANJEAZA PE MULTI?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: