Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

ARTICOLE PUBLICITARE

Început în cursul verii din anul 2009, Blogul lui Andrei Şandor poate fi considerat o alternativă la presa locală din Oradea. Fie ea scrisă sau online.
În mod evident, nu se poate compara cu o redacţie tradiţională, care numără mai mulţi ziarişti, fotoreporteri şi tot restul armatei care munceşte la editarea unui cotidian sau săptămânal. Fiind singur, mă ocup cât pot eu de mult şi de bine de acest blog.
După mai puţin de şase luni de la pornire, ma pot bucura de încrederea a câtorva sute de vizitatori unici pe zi (între 300 şi 400, în funcţie de zi şi de perioada săptămânii). Conform statisticilor, până în seara de marţi, 10 noiembrie 2009, Blogul lui Andrei Şandor contabilizează în jur de 32.000 de afişări. Nu e mult pentru un portal „în carne şi oase” sau pentru varianta online a unui ziar local. Însă, din câte mi-au spus persoane mai pricepute în de-ale blogurilor şi traficului pe Internet, nu e deloc rău pentru un simplu blog la care munceşte (mai mult din pasiune!) un singur om.
Din motive strict personale, nu voi transforma (deocamdată) blogul în site (extensie .ro sau .com). Cu toate acestea, vă invit să aveţi încredere în capacitatea de penetrare a acestui mijloc de informare şi vă lansez oferta de a publica articole publicitare pe Blogul lui Andrei Şandor.
Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să mă contactaţi prin E-mail (andi76@rdslink.ro / liandremari@yahoo.com) sau pe telefon (0735.857.399).
Vă aştept!

Reclame

Un răspuns to “ARTICOLE PUBLICITARE”

  1. […] ARTICOLE PUBLICITARE […]

 
%d blogeri au apreciat asta: