Blogul lui Andrei Şandor

Actualitate orădeană, comentarii, atenţionări etc.

Vrea scuze publice din partea PD-L Bihor

Posted by Andrei Sandor pe 26/11/2009

Şeful PNL Bihor, senatorul Cornel Popa este foarte supărat pe modul în care au înţeles ddemocrat-liberalii locali să procedeze în campania electorală prezidenţială. Joi, 26 noiembrie, parlamentarul liberal nu i-a scos pe portocalii şi pe candidatul susţinut de aceştia, Traian Băsescu, din “nesimţiţi” şi “murdari”, acuzându-i de campanie denigratoare şi lipsită de fair-play. Senatorul Popa a subliniat că democrat-liberalii au dus un real război împotriva afişelor PNL, distrugându-le şi denigrând candidatul liberal. Aparent, pentru preşedintele liberalilor bihoreni, actuala campanie prezidenţială este un deja-vu. Cornel Popa spune că regretă că, din nou, în noaptea premergătoare scrutinului, adversarii politic s-au pretat la manevre neortodoxe, împânzind oraşul cu afişe tendenţioase, de inducere în eroare a alegătorilor. Este vorba despre imaginile în care Mircea Geoană apare în centru, fiind “împins de la spate” de personaje precum Marian Vanghelie, Dan Voiculescu, Ion Iliescu sau Viorel Hrebenciuc. Aluzie la faptul că potenţialul preşedinte social-democrat al României, susţinut, acum, oficial şi de PNL, ar fi o marionetă în mâinile celor menţionaţi.
Mai mult, Popa afirmă că afişe de acest gen au apărut şi pe geamurile de la sediul partidului său, pe strada Gen. Magheru din Oradea (foto), afişe care doar cu mare greu au putut fi îndepărtate. “Le bat obrazul acestor politicieni de 2 lei!”, a tunat liderul PNL Bihor, amintindu-şi de campaniile de anii 2000 şi 2004, când democraţii au practicat metoda lipirii cu aracet a unor afişe pe autoturisme. Rezultatul neelectoral a fost că proprietarii acelor autovehicule au fost nevoiţi să-şi revopsească maşinile. Având în vedere trecutul recurent, senatorul Cornel Popa aşteaptă scuze publice de la PD-L Bihor şi îi sfătuieşte pe cetăţenii judeţului (dar nu numai) să îşi deschidă bine ochii atunci când merg să voteze în turul II.

3 răspunsuri to “Vrea scuze publice din partea PD-L Bihor”

  1. mariatoie said

    in primul tur d l antonescu ne a rugat sa i acordam voturile pentru a l invinge pe geoana acum ne cere sa l votam pe cel pe care dinsul il acuza d le antonescu te am votat in primul tur a fost prima data cind am votat un lider pnl credeti ma ca si ultima data
    comportamentul d-vs din turul doi este lipsit de bunul simt pe care l ati pretins de la altii d le antonescu a ti rarat definitiv sansa dvs din 2014 pacat

  2. DRAGI MEI ,PINA ACUMA AU REUSIT SA MA PACALEASCA SA MERG LA VOT.ACUMA LA 60 DE ANI AI MEI NU EXIXTA ASA PROMISIUNE PENTRU CARE SA MERG INCA O DATA IN VIATA MEA.UNDE SINT COPII MEI?DUPA CE AU LUCRAT LA FIECARE SCOALA ,SPITALE, ASCO, PRIMARIA, GRADINITE , CONSILIERI,FOSTUL PRIMAR,ETC ETC.A TREBUIT SA PLECE DIN TARA SA NU MURIM DE FOAME!SE CHINUIE DE PE O ZII PE ALTA PRINTRE STRAINI. PLINGIND MA CULC ,PLINGIND MA SCOL. SA LE FIE RUSINE LA TOTI.EU POT SA SCRIU CA SINT BOLNAVA ,BATRINA BOLUNDA, EVENTUAL MAI BLOCHEAZA O DATA INTERNETUL.POATE SA FIE ORICINE DINTRE ASTEA PRESEDINTE ,AICI TOT RAU O SA FIE PENTRU NOI.

  3. Spot on with this write-up, I really think this web site needs a
    lot more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the information!

Lasă un comentariu